Проектират нова улица в „Тракия“, продължава изграждането на нови паркинги и тротоари

14.06.2016

Проектират нова улица в „Тракия“, продължава изграждането на нови паркинги и тротоари

С напредване на дейностите по продължението на ул. „Проф. Цветан Лазаров“ в „Тракия“ започва проектиране на нова улица, която да свърже Зона А 12 и А 10.

„Предвиждаме новата пътна отсечка да минава покрай новозасадените дръвчета при последното разширение на парк „Лаута“, като свърже „Проф. Цветан Лазаров“ с бул. „Освобождение“. Замислили сме да е с много паркоместа, тъй като тази зона става все по-привлекателна за гражданите“, съобщи кметът на „Тракия“ Костадин Димитров.

Той посочи, че строителната програма в района върви по график. Вече е изграден паркингът за около 50 автомобила между блокове 13 и 15, пренаредени са плочките на паркоместата пред блок 13, там се обновяват и околните  пространства. Завършени са тротоарите пред блокове 8 и 8 А, работата продължаваме пред блок 9.

„Всички реконструкции се правят след допитване и съгласието на гражданите“, припомни Костадин Димитров.

Проектират нова улица в „Тракия“, продължава изграждането на нови паркинги и тротоари  Проектират нова улица в „Тракия“, продължава изграждането на нови паркинги и тротоари  Проектират нова улица в „Тракия“, продължава изграждането на нови паркинги и тротоари