Кметове гостуваха в клуб на пенсионерите в „Тракия“ за празника им

13.10.2018

Кметове гостуваха в клуб на пенсионерите в „Тракия“ за празника им

Международния ден на възрастните хора отбелязаха със закъснение, но с много настроение членовете на пенсионерския клуб в „Тракия“ с ръководител Людмила Начева. Повече от 50 дами и господа празнуваха заедно с районния кмет Костадин Димитров, заместник-кмета по спорт, младежки дейности и социална политика на Община Пловдив Георги Титюков и директора на общинската дирекция „Социално подпомагане“ Веселина Ботева.

Хората от третата възраст от клуба отправиха специален поздрав към кмета на „Тракия“ Костадин Димитров за това, че винаги се отнася със загриженост и уважение към тях и им помага безрезервно. Благодариха и за доброто отношение и подкрепата, която имат от общината и ресорния заместник-кмет Георги Титюков.

От своя страна гостите пожелаха на членовете на клуба на пенсионера да запазят своя оптимизъм и усмивка, да бъдат здрави и да продължат да помагат със своите съвети и житейски опит.

А директорът на „Социално подпомагане“ Веселина Ботева представи новите социални услуги в Община Пловдив, насочени към хората от третата възраст.