Инвалиди от „Тракия” към Костадин Димитров: Вие сте нашата опора

05.03.2020

Честване на членовете на Клуба на инвалида в Тракия

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров бе гост на честване на членовете на Клуба на инвалида, посветено на предстоящия Международен ден на жената.

„Кмете, Вие сте нашата опора. Благодарим Ви, че ни давате възможност да споделяме с Вас и лични, и обществени проблеми. Признателни сме, че сърцето Ви винаги е отворено за нашите болки и радости”. С тези думи ръководителят на Клуба Гинка Симонова се обърна към Костадин Димитров, който бе посрещнат с аплодисменти от присъстващите.

Жени и мъже на различна възраст бяха категорични, че няма случай, в който да не са получили подкрепа и уважение от районния кмет. Те припомниха, че благодарение на неговата помощ имат място, в което да се събират и да общуват.

Костадин Димитров запозна присъстващите и с приоритетите, заложени в строителната програма на района за тази година. Сред тях са разширяване на зелените зони и местата за отдих, облагородяване на зона А-6, изграждане на тротоари и места за паркиране, нови детска и спортна площадка, проектиране на детска градина и други.

Честване на членовете на Клуба на инвалида в Тракия