Детският фестивал „Синьо лято“ започва с мюзикъл на открито в парк „2019“ в район Тракия

08.09.2022

Детският фестивал "Синьо лято" започва с мюзикъл на открито в парк "2019" в район Тракия
Детският фестивал "Синьо лято" започва с мюзикъл на открито в парк "2019" в район Тракия

С развлекателното куклено шоу за малки и големи „Уличен мюзикъл“ стартира програмата на втория Фестивал за децата и семейството „Синьо лято“ в Пловдив. 

Уличният спектакъл ще може да се гледа на открито от всички деца, техните родители и близки утре – 9 септември 2022 г, от 17.30 ч. в Парк „2019“ на бул. „Освобождение” в район „Тракия“.

Фестивалът се провежда за втора година като съпътстващо събитие на Панаира на кулинарното изкуство „Етно кухня на колела“ на Фондация „Заедно“, който през 2022 г. също е посветен на децата. 

Постановката „Уличен мюзикъл“ на театър „Хамелеон“ ще запознае най-младата публика с музиката на Краля на попа Майкъл Джексън и на великия вокалист на „Куийн“ Фреди Меркюри. Артистите ще ни върнат малко назад във времето, затова мюзикълът е подходящ за цялото семейство. Шоуто е забавно за всички възрасти, а след него ще има интересни танцови изненади.

Пълната програма на панаира и фестивала, които ще продължат до 12 септември, може да се следи от официалната страница на Фондация „Заедно“ във фейсбук. Събитията се реализират с финансовата подкрепа на Община Пловдив и са част от Културния календар на града

Събитие: Спектакъл „Уличен мюзикъл“
Място:  Парк „2019“ в ж.к. Тракия (доЛидл) 
Дата:  9.09. 2022 (петък)
Начало: 17.30 ч. 
Продължителност: 40 мин.
Входът е свободен. Заповядайте!