В „Тракия” монтираха пейки на автобусни спирки

14.12.2022

В „Тракия” монтираха пейки на автобусни спирки

За удобство на гражданите на няколко спирки в „Тракия” бяха монтирани  14 пейки като част от инициативата на кмета на района Костадин Димитров под надслов „Пейка с послание”.

„Най-накрая намерих решение и то е благодарение на компаниите Централ и Ото Мото, които работят на територията на квартала. Те ще сложат посланията си, а на спирките ще има удобство при изчакване на автобуса”, сподели кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

Над 200 са вече пейките с послания в района. Кампанията започна през април миналата година и от самото начало получи подкрепа на граждани, фирми и организации не само от Пловдив, но от страната, дори и от чужбина.

Инициативата за дарение на пейка предлага уникален начин на жителите да отбележат специално лично събитие, да популяризират компанията си, да отбележат датата на своя съдбовна среща и други поводи.

Всички граждани и компании, които проявяват желание да се включат в инициативата „Пейка с послание” е необходимо да се обадят на телефонен номер 032/682323 или да пишат на електронната поща на район „Тракия“ trakia@plovdiv.bg, за да съгласуват мястото и детайлите за избора и монтажа на съоръжението.

В „Тракия” монтираха пейки на автобусни спирки