С богата програма и много настроение в „Тракия” ще грейне празничната елха

03.12.2019

С богата програма и много настроение в „Тракия” ще грейне празничната елха

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров ще запали символично светлините на празничната елха в района. Това ще стане утре – 4-ти декември 2019 г., сряда, от 17.30 часа в парк „2019” – най-новата зелена зона на бул. „Освобождение” /до жилищен комплекс „Елит”/.

В първия ден от богатата двудневна програма ще се включат близо 100 деца от детските градини в „Тракия”, комитет „Родолюбие”, фолклорен ансамбъл „Тракия”.

„Тръгваме по следите на старите български традиции, за да разберем как е изглеждала Коледата във времената на хайдути и комити в едно реалистично изживяване, създадено специално за нашия празник от майсторите от Комитет „Родолюбие“. След това малките коледари от 4 детски градини в „Тракия” се събират с големите майстори от Ансамбъл „Тракия” и Kомитет „Родолюбие“, за да нарекат за здраве, щастие и късмет. По-късно гласчетата на бъдещето ще огласят парка и ще ни накарат да се гордеем с децата на „Тракия”, споделят организаторите.

Във втория ден от събитието жителите и гостите на най-младия пловдивски район ще се насладят на таланта на Едит Унжиян и Георги Зайков от MixMe, а ди джей Скил /Skill/ ще се погрижи за празничното парти.

На 4 и 5 декември в най-новия парк на „Тракия” истинска празнична феерия очаква гостите. Ще има детски работилници, вкусни и ароматни изкушения, много музика и настроение.

Цялата програма на събитието може да откриете във фейсбук на адрес:

https://www.facebook.com/events/428421177828224/?notif_t=plan_edited&notif_id=1575363659066129

Заповядайте!

С богата програма и много настроение в „Тракия” ще грейне празничната елха