Продължава изграждането на нови тротоари в „Тракия“

22.06.2017

Тротоарите пред първите 3 от общо 7-те входа на блок 71 в „Тракия“ вече са обновени изцяло, наполовина са готови и новите настилки пред следващите 4 входа.

„Тази година съсредоточаваме усилията си в облагородяване на инфраструктурата в Зона А-8. Стремежът ни е да направим колкото се може повече нови тротоари и паркоместа“, съобщи кметът на района Костадин Димитров.

Той посочи, че преди изпълнението на всяко инвестиционно намерение продължава практиката да се допитва до етажната собственост за конкретните потребности .

„Ако в началото срещахме скептицизъм, сега ни имат доверие и като видят какво сме направили и колко хубаво е станало, ни поздравяват“, коментира Костадин Димитров с благодарност към всички, които полагат усилия за хубавите промени пред жилищата на хората.

Кметът на „Тракия“ припомни, че от старта на тазгодишната инвестиционна програма още рано напролет до момента са преасфалтирани ул. „Светослав Тертер“, „Йоан Кукузел“, пътят пред Комплекса за социални услуги „Свети Георги“, ул. „Българка“ и улицата зад ДГ „Кремена“.