Пейка с послание за 35-тия рожден ден на ДГ „Слънце” в „Тракия”

05.11.2021

Пейка с послание за 35-тия рожден ден на ДГ „Слънце” в „Тракия”
Пейка с послание за 35-тия рожден ден на ДГ „Слънце” в „Тракия”

Пейка с послание за 35-тия рожден ден на ДГ „Слънце” дари на тракийци колективът на детското заведение. Тя е монтирана в Ротари парк, а посланието е мисъл на Сократ, която гласи: „Във всеки човек има слънце. Позволете му да грее!”.

С песни за България и Пловдив възпитаници от IV-та група поздравиха  присъстващите, а директорът Павлинка Кръстева и заместник-кметът на района Веселина Стоянова символично откриха дарението. Малчуганите изпълниха и специална песен за рождения ден на детската градина.

ДГ „Слънце” отваря врати 6 ноември 1986 година, припомни директорът Павлинка Кръстева. Тя подчерта, че и днес това е една от най-търсените детски градини, а колективът е извоювал завидно добро име сред предучилищните заведения в града.

Заради пандемичната обстановка отбелязването на 35-тия рожден ден ще бъде във виртуалното пространство. Свои поздрави за празника са подготвили преподаватели, настоящи и бивши възпитаници на детската градина.

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров поздравява екипа с 35-тата годишнина от основаването на ДГ „Слънце” с благодарност за професионализма и всеотдаен труд за възпитанието на децата. А пожеланията му към всички учители, деца и родители са за здраве и щастливи дни.