Костадин Димитров пита тракийци за нова площадка в „Лаута”

21.07.2020

Костадин Димитров пита тракийци за нова площадка в Лаута

Костадин Димитров пита тракийци за нова площадка в Лаута

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров инициира допитване до гражданите, свързано с новата площадка за скейтборд, която се намира в началото на парк „Лаута” откъм бул. „Санкт Петербург”.

Съоръженията бяха поставени преди около месец, а мястото е оградено и обозначено с информационни табели. То се превърна в популярна атракция и  привлича  почитатели  на скейтборда от целия град. В същото време обаче се чуват и мнения на притеснени граждани.

Именно за това Костадин Димитров инициира публично допитване.

„Заедно с “Българска академия за адреналин” и Декатлон създадохме кът с рампи за скейборд, тротинетки и велосипеди в края на главната алея на Лаута с най-добри чувства. Като всяко екстремно занимание обаче, спускането по рампи води до инциденти. Затова днес сме изправени пред избор и имам нужда от Вашето мнение: дали да продължим да облагородяваме и развиваме скейт парка, или да спрем до тук. Моля ви, гласувайте в анкетата и изберете заедно с нас!”, споделя районният кмет.

Той призовава гражданите да гласуват в анкетата, която е публикувана във фейсбук платформата „Градивният диалог за Тракия”, както и на страницата „Костадин Димитров – кметът на „Тракия”.