Костадин Димитров откри учебната година в детска градина „Кремена“ в „Тракия“

02.10.2018

Костадин Димитров откри учебната година в детска градина „Кремена“ в „Тракия“

С три нови детски площадки, модернизирани общи пространства и специализирана площадка по безопасност на движението детска градина „Кремена“ в „Тракия“ посрещна новата учебна година. На официалното откриване днес присъстваха районният кмет Костадин Димитров, представители на общинския отдел „Образование“, експерти от администрацията в „Тракия“ и родители.

„Детска градина „Кремена“ е пример за добро взаимодействие между институциите. Тя е нагледно демонстрира как с инициативността на екипа и подкрепата на Община Пловдив могат да се подобряват условията, в които растат и се възпитават нашите деца“, заяви кметът на „Тракия“ Костадин Димитров и поздрави директора Борислава Вичева за направеното. Площадките са изградени по програмата на Община Пловдив за изграждане или ремонт на съществуващите пространства за игра на малчуганите. Те са с ударопоглъщаща настилка и отговарят на съвременните изисквания за качество и безопасност.

Възпитаниците на ДГ „Кремена“ с помощта на своите преподаватели бяха подготвили богата музикално-артистична програма, с която впечатлиха гостите и заслужиха бурните им аплодисменти.