Костадин Димитров и граждани обсъдиха предстоящ ремонт в „Тракия”

27.03.2021

Костадин Димитров и граждани обсъдиха предстоящ ремонт в „Тракия”

Кметът на район „Тракия” Костадин Димитров проведе срещи с жители на блок 100 и блок 106 във връзка с облагородяване на пространствата пред домовете им. И тази година в капиталовата програма на района е включено изграждането на тротоари и паркинги.

В момента се работи пред входове А, Б и В на 106-ти блок, където районният кмет и гражданите заедно уточниха детайлите около ремонта. След приключване на дейностите там строителните екипи ще започнат обновяване на инфраструктурата пред блок 100.

С живеещите в блок 100 се разбрахме от къде да минават тротоарите, какви да са техните габарити, кои паркинги да се разширят и редица други подробности, касаещи ремонта. Продължавам да държа преди всяка реконструкция да чуя мнението на гражданите. Тази традиция продължава вече 9 години. Информирах присъстващите, че предстои ремонт и на улица „Братан”, където миналата година „В и К” смени инфраструктурата”, заяви кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

Той сподели възхищението си от съвместните усилия на жителите да облагородят пространството пред домовете си. Пред вход А живеещите там са изградили езерце с мостче, цветя и зеленина.

Само заедно – граждани и администрация, ще превърнем „Тракия” в още по-добро място за живеене”, категоричен бе Костадин Димитров.