Добри гости на Игнажден в район „Тракия“

20.12.2018

Добри гости на Игнажден в район „Тракия“

Игнажден е. Започват коледните празници. По стара християнска традиция всеки е в очакване добри гости да прекрачат прага на дома му. Като домакин на район „Тракия“ кметът Костадин Димитров посрещна дамите от Лаъйнс клуб Пловдив – Евридика. Всяка година, на този ден от дамския клуб подготвят голяма кампания в подкрепа на нуждаещи се семейства. Над 30 приятелски и партньорски фирми на организаторите на акцията се включват със средства или продукти.

Кметът на район „Тракия“ Костадин Димитров подпомага инициативата и съдейства за нейната успешна реализация.

„Акцията се отличава най-вече с отношението, което се засвидетелства към хората. Изразям своята признателност към дамите от Лаъйнс клуб– Евридика, както и поднасям благодарност към тях, за това че са наши приятели и всяка година носят радост и надежда за Коледа на много семейства от район „Тракия. Благодаря и на колегите ми от районната администрация, които за пореден път се включват в акцията и подпомагат организационно инициативата!, заяви Костадин Димитров.

Така символично кметът на район „Тракия“ и дамите от  Лаъйнс клуб Пловдив – Евридика накъсметяват следващата година за здраве, щастие и по-добри дни за всички.

Добри гости на Игнажден в район „Тракия“